Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
11
13
14
17
18
 

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

23 June 2013

Flera av midsommarfirarna ställde upp sig för ett gruppfoto innan det var dags att lämna Spaksjön och säga adjö. Flera av midsommarfirarna ställde upp sig för ett gruppfoto innan det var dags att lämna Spaksjön och säga adjö.
Vi rullar iväg efter Manfreds föräldrar i den fina idyllen i Dalarna. Vi rullar iväg efter Manfreds föräldrar i den fina idyllen i Dalarna.
Vi åkte inom Falun och spanade in koppargruvan och stora stöten som det här hålet kallas. Vi åkte inom Falun och spanade in koppargruvan och stora stöten som det här hålet kallas.
Tilda slog sig ner en stund på en tågvagn. Tilda slog sig ner en stund på en tågvagn.
Gänget går omkring och spanar på grejer vid Falu Koppargruva. Gänget går omkring och spanar på grejer vid Falu Koppargruva.
Glass intas framför stora stöten. Glass intas framför stora stöten.
Stora stöten. Det är verkligen ett jättestort hål där gruvan har rasat. Stora stöten. Det är verkligen ett jättestort hål där gruvan har rasat.
Här föds falu rödfärg! Här föds falu rödfärg!
Sveriges högsta bro finns där! Det var ett galet djupt hål att spana ner i. Sveriges högsta bro finns där! Det var ett galet djupt hål att spana ner i.
På väg in till Sveriges högsta bro. På väg in till Sveriges högsta bro.
Ett försök att dokumentera hur djupt hålet är under Sveriges högsta bro. Det gick så där, men det pirrade i alla fall i magen att stå där och titta ner! Ett försök att dokumentera hur djupt hålet är under Sveriges högsta bro. Det gick så där, men det pirrade i alla fall i magen att stå där och titta ner!
Barnen tittar på ett stort kvarnhjul. Barnen tittar på ett stort kvarnhjul.

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/6/23/