Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

August 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

14 July 2013

Det kan ha varit så att jag började tröttna på mjukost på tub och enkla mackor till frukost. Så jag sa att jag önskade mig färsk frukt och smoothie till frukost på min födelsedag. Fantastisk Det kan ha varit så att jag började tröttna på mjukost på tub och enkla mackor till frukost. Så jag sa att jag önskade mig färsk frukt och smoothie till frukost på min födelsedag. Fantastisk
Sofia äter frukost i lägret. Sofia äter frukost i lägret.
Broder Björn på morgonen. Broder Björn på morgonen.
Alfred blev sugen på en av mina bananer. Alfred blev sugen på en av mina bananer.
Björn och Alfred tar det lugnt i hängmattan innan det är dags att riva campet. Björn och Alfred tar det lugnt i hängmattan innan det är dags att riva campet.
Uppbrottsstämning och festivalavslutning. Uppbrottsstämning och festivalavslutning.
Ombord på släpet som ska ta oss tillbaka till bilen på parkeringen som låg några kilometer från festivalområdet. Ombord på släpet som ska ta oss tillbaka till bilen på parkeringen som låg några kilometer från festivalområdet.
På vägen hem från Öland stannade vi till på Eriksbergs Viltpark utanför Karlshamn. Vi fikade innan det var dags att ge sig ut på safari. http://www.eriksberg.nu/ På vägen hem från Öland stannade vi till på Eriksbergs Viltpark utanför Karlshamn. Vi fikade innan det var dags att ge sig ut på safari. http://www.eriksberg.nu/
Tilda mumsar bulle. Tilda mumsar bulle.
Elias och Tilda tittar på uppstoppade djur. Elias och Tilda tittar på uppstoppade djur.
Inne på Eriksberg är det en väg som man följer med bilen genom parken. Vid entrén fick man en cd-skiva som man ska lyssna på med information om djuren och olika miljöer som man kör förbi. Inne på Eriksberg är det en väg som man följer med bilen genom parken. Vid entrén fick man en cd-skiva som man ska lyssna på med information om djuren och olika miljöer som man kör förbi.
Vi blev stående stilla med bilen då ett gäng med ankor tog god tid på sig att korsa vägen. Vi blev stående stilla med bilen då ett gäng med ankor tog god tid på sig att korsa vägen.
Vi gick ut och spanade in de fina omgivningarna vid en av parkens rastplatser. Blekinges skärgård är verkligen fin! Vi gick ut och spanade in de fina omgivningarna vid en av parkens rastplatser. Blekinges skärgård är verkligen fin!
Finaste barnen! Finaste barnen!
Vi passerade vildsvin. Vi passerade vildsvin.
En flock med vicenter. En flock med vicenter.
Vicenter korsar vägen. Vicenter korsar vägen.
Sen slog vi till på mat också. Manfred åt vildsvinsburgare. Sen slog vi till på mat också. Manfred åt vildsvinsburgare.
Samlade vid bordet. Samlade vid bordet.
Fina Elias och hans hamburgare. Fina Elias och hans hamburgare.
Vi hann se en flock med rådjur innan vi lämnade Eriksberg. Vi hann se en flock med rådjur innan vi lämnade Eriksberg.

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/7/14/