Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

August 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

18 July 2013

På besök hos Henrik och Matilda. Matilda skördar morötter i trädgårdslandet. På besök hos Henrik och Matilda. Matilda skördar morötter i trädgårdslandet.
Lilla Hilma med en skål. Lilla Hilma med en skål.
De bor nära vattenlekplatsen i Rosengård så vi gick dit i tron att barnen skulle kunna bada. Men just den dagen så byttes det vatten på lekplatsen så det gick inte att bada. Hugo och Elias gunga De bor nära vattenlekplatsen i Rosengård så vi gick dit i tron att barnen skulle kunna bada. Men just den dagen så byttes det vatten på lekplatsen så det gick inte att bada. Hugo och Elias gunga
Elias, Hugo, Tilda och Elvira på väg tillbaka till huset. Elias, Hugo, Tilda och Elvira på väg tillbaka till huset.
Tilda och Elvira språkas om något. Tilda och Elvira språkas om något.
Det fick bli bad i vattenspridaren istället. Elvira verkar nöjd med det. Det fick bli bad i vattenspridaren istället. Elvira verkar nöjd med det.
Lek i vattenspridaren. Lek i vattenspridaren.
Barn och vattenspridare. Barn och vattenspridare.
Sen bestämde sig Elias och Hugo för att leka riddare eller något. Väldans tjusigt. Sen bestämde sig Elias och Hugo för att leka riddare eller något. Väldans tjusigt.
Elvira ville också vara med. Elvira ville också vara med.
Middag på deras nybyggda, supermysiga altan. Middag på deras nybyggda, supermysiga altan.
Henrik matar hönorna. Henrik matar hönorna.
Hilma är ute och spatserar med en cykelhjälm. Hilma är ute och spatserar med en cykelhjälm.
Hugo och Elias poserar med isglassarna som de själva har gjort. Hugo och Elias poserar med isglassarna som de själva har gjort.
Vi vuxna bjöds på hemlagad likör som jag inte minns vad den var gjord på. Riktigt god var den i alla fall. Vi vuxna bjöds på hemlagad likör som jag inte minns vad den var gjord på. Riktigt god var den i alla fall.
Hemlagad likör och glass med jordgubbar. Finfina grejer! Hemlagad likör och glass med jordgubbar. Finfina grejer!

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/7/18/