Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
11
13
14
17
18
 

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

4 June 2013

Planeringsdag hos min kollega Linda i Lomma. Man borde alltid få ha fötterna i en pool på arbetstid! Planeringsdag hos min kollega Linda i Lomma. Man borde alltid få ha fötterna i en pool på arbetstid!
Jag sitter och skriver viktiga, jobbrelaterade saker med fötterna i blöt. Jag sitter och skriver viktiga, jobbrelaterade saker med fötterna i blöt.
Vår kollega Helene, som just bytt arbetsuppgifter, anslöt på eftermiddagen när vi började bli klara och sen övergick det hela till en AW i den mysiga trädgården. Vår kollega Helene, som just bytt arbetsuppgifter, anslöt på eftermiddagen när vi började bli klara och sen övergick det hela till en AW i den mysiga trädgården.
Värdinnan Linda och Helene på soldäcket. Värdinnan Linda och Helene på soldäcket.

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/6/4/