Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
11
13
14
17
18
 

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

5 June 2013

Traditionsenlig avslutningsgrill med Sorgenfri S. Den här gången hade vi flyttat från kolonin till vårt hus. Sharon och Petra lägger blandat på grillen. Traditionsenlig avslutningsgrill med Sorgenfri S. Den här gången hade vi flyttat från kolonin till vårt hus. Sharon och Petra lägger blandat på grillen.
Tilda och Elias språkas med Ida och Tage. Tilda och Elias språkas med Ida och Tage.
Trädgårdshäng i solen. Trädgårdshäng i solen.
Sorgenfri and friends grejar för att få till en grillmiddag. Sorgenfri and friends grejar för att få till en grillmiddag.
Grill och chill i uterummet. Grill och chill i uterummet.
Elin, Hanna, Vanja och Ida lyssnar på tal. Elin, Hanna, Vanja och Ida lyssnar på tal.
Tal och dubbla efterrätter; citronkladdkaka och marängsviss! Tal och dubbla efterrätter; citronkladdkaka och marängsviss!
Emil höll tal om vår förening, mitt ordförandeskap och våra gemensamma utmaningar. Inte ett öga var torrt! :) Emil höll tal om vår förening, mitt ordförandeskap och våra gemensamma utmaningar. Inte ett öga var torrt! :)
Hygge i uterummet! Hygge i uterummet!
Jag fastnade tydligen på bild också. Det får avsluta rapporteringen från den här riktigt trevliga kvällen. Strax under 25 pers och en hund kunde vi få in i uterummet minsann, inte illa! Jag fastnade tydligen på bild också. Det får avsluta rapporteringen från den här riktigt trevliga kvällen. Strax under 25 pers och en hund kunde vi få in i uterummet minsann, inte illa!

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/6/5/