Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
1
7
8
14
16
21
22
27
28
29
31
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
5
6
7
10
12
13
14
24
28
29
30
 
 

May 2018

Beställde ett ryggmärke med Discharge. Fick istället en flagga. Beställde ett ryggmärke med Discharge. Fick istället en flagga.
Saab. Saab.
Saab. Saab.
Någon hade kryssat i tillbehörskatalogen. Någon hade kryssat i tillbehörskatalogen.
Filmtitel: Spaceballs (Det våras för rymden) Regissör: Mel Brooks Filmår: 1987 Produktionsland: USA Inte lika rolig som de andra "Det våras för...." , men ganska bra! https://www.imdb.com/t Filmtitel: Spaceballs (Det våras för rymden) Regissör: Mel Brooks Filmår: 1987 Produktionsland: USA Inte lika rolig som de andra "Det våras för...." , men ganska bra! https://www.imdb.com/t
Jag. Jag.
Jag. Med V12:an och allting. Jag. Med V12:an och allting.
Anna, Årstaviken. Anna, Årstaviken.
Filmtitel: Lady Bird Regissör: Greta Gerwig Filmår: 2017 Produktionsland: USA Var till en början skeptisk. Sen gillade jag den mycket! https://www.imdb.com/title/tt4925292/?ref_=nv_sr_1 Filmtitel: Lady Bird Regissör: Greta Gerwig Filmår: 2017 Produktionsland: USA Var till en början skeptisk. Sen gillade jag den mycket! https://www.imdb.com/title/tt4925292/?ref_=nv_sr_1
Filmtitel: The Magnificent Seven Regissör: Antoine Fuqua Filmår: 2016 Produktionsland: USA Mesiga karaktärer och slöseri med Denzel Washington-resurser. Pinsamma repliker och försök till "on Filmtitel: The Magnificent Seven Regissör: Antoine Fuqua Filmår: 2016 Produktionsland: USA Mesiga karaktärer och slöseri med Denzel Washington-resurser. Pinsamma repliker och försök till "on
Balkong. Balkong.
Sjung en sång för vår balkong. Sjung en sång för vår balkong.
Balkong. Balkong.
Dags för det här! Haha, den här bilden med folkmassan är otroligt missvisande. Så där mycket folk var det inte där. De flesta var där för det stora LAN:et. Dags för det här! Haha, den här bilden med folkmassan är otroligt missvisande. Så där mycket folk var det inte där. De flesta var där för det stora LAN:et.
Vi åkte till Uppsala på vår 7-årsdag och gick på Retrospelsmässan Birdie Retro. Vi åkte till Uppsala på vår 7-årsdag och gick på Retrospelsmässan Birdie Retro.
Uppsala Busstation. Uppsala Busstation.
Retrospelsmässan Birdie Retro Sega Dreamcast och Sonic. Detta avgjorde saken: Jag vill ha ett Sega Dreamcast. Retrospelsmässan Birdie Retro Sega Dreamcast och Sonic. Detta avgjorde saken: Jag vill ha ett Sega Dreamcast.
Retrospelsmässan Birdie Retro Retrospelsmässan Birdie Retro
Retrospelsmässan Birdie Retro Atari Jaguar! Tempest. Retrospelsmässan Birdie Retro Atari Jaguar! Tempest.
Retrospelsmässan Birdie Retro Retrospelsmässan Birdie Retro
Retrospelsmässan Birdie Retro Retrospelsmässan Birdie Retro
Retrospelsmässan Birdie Retro Retrospelsmässan Birdie Retro
Retrospelsmässan Birdie Retro Retrospelsmässan Birdie Retro
Retrospelsmässan Birdie Retro På Annas bilder ser man vad spelet heter. Retrospelsmässan Birdie Retro På Annas bilder ser man vad spelet heter.
Retrospelsmässan Birdie Retro Gameboy. Retrospelsmässan Birdie Retro Gameboy.

Loading more images...