Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

July 2018

Varmare inne än ute igen Varmare inne än ute igen
Vallmo Vallmo
Miniros Miniros
Wilma och Izor Wilma med husse och matte ska flytta upp till Hälsingland någon gång i augusti-september, så Izor förlorar ännu en kompis. Wilma och Izor Wilma med husse och matte ska flytta upp till Hälsingland någon gång i augusti-september, så Izor förlorar ännu en kompis.
Fjäril Fjäril
Gjorde vår klassiska räksallad (som pappa alltid vill ha på sin födelsedag), men jag bytte ut räkorna mot rökt lax och ansjovisen mot sardellpasta. Kommer nog att göra denna i fortsättningen. Gjorde vår klassiska räksallad (som pappa alltid vill ha på sin födelsedag), men jag bytte ut räkorna mot rökt lax och ansjovisen mot sardellpasta. Kommer nog att göra denna i fortsättningen.
Semester på riktigt Semester på riktigt
Rensade garderoben - och fick ihop tre stora säckar med kläder och lite skor. Rensade garderoben - och fick ihop tre stora säckar med kläder och lite skor.
Har gjort en linsröra, som är jättegod på mjuk smörgås. Rostad svart sesamfrö mixas ihop med vitlök, 1 paket kokta röda linser, pressad citron, olivolja, salt och lite peppar Har gjort en linsröra, som är jättegod på mjuk smörgås. Rostad svart sesamfrö mixas ihop med vitlök, 1 paket kokta röda linser, pressad citron, olivolja, salt och lite peppar
Suckulent Suckulent
Flitig Lisa? Hittad på Växtförsäljningen Flitig Lisa? Hittad på Växtförsäljningen
Argentum Hittad på Växtförsäljningen Argentum Hittad på Växtförsäljningen
Fick följa med hem från Växtförsäljningen Fick följa med hem från Växtförsäljningen
Semester Semester
Hittade en törnskatehona Hittade en törnskatehona
Törnskata Törnskata
Fjäril Fjäril
Steglits Steglits
Pärlemofjäril Pärlemofjäril
Suck Suck
Ser ut som insektsägg Ser ut som insektsägg
Varmt Varmt
Mamma köpte Mamma köpte
Suck Suck
Småfisk Småfisk

Loading more images...