Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

1 January 2019

Det blev ett foto på fyrverkerierna Det blev ett foto på fyrverkerierna
Jaha, så var det ett nytt år igen då. Jaha, så var det ett nytt år igen då.
Strålande Strålande
Strålande Strålande
Men snorhalt på vissa ställen Men snorhalt på vissa ställen
Fina husen Fina husen
Bokskog Bokskog
Lite sol igen Lite sol igen
Gjorde ny bryntsmörcreme, denna gång använde jag Arlas ekologiska 34% crème fraiche, lite salt och Santa Marias Japanese Natural Umami. Och jag smälte/brynte 80 gram smör, som jag kylde ner snab Gjorde ny bryntsmörcreme, denna gång använde jag Arlas ekologiska 34% crème fraiche, lite salt och Santa Marias Japanese Natural Umami. Och jag smälte/brynte 80 gram smör, som jag kylde ner snab
Stoppade två oskalade rotselleri i aluminiumfolie, 200 grader vanlig ugn i två timmar. Perfekt resultat! Stoppade två oskalade rotselleri i aluminiumfolie, 200 grader vanlig ugn i två timmar. Perfekt resultat!
Skar upp rotsellerin Skar upp rotsellerin
Kokade fryst brysselkål, hackad fryst grönkål och fryst blomkål i saltat vatten, hällde av vattnet och lade i smör som jag stekte grönsakerna i, saltade och pepprade lite grann. Kokade fryst brysselkål, hackad fryst grönkål och fryst blomkål i saltat vatten, hällde av vattnet och lade i smör som jag stekte grönsakerna i, saltade och pepprade lite grann.
Resultatet = mmmmmm Resultatet = mmmmmm
Grannens björk Grannens björk
Näst sista hundpromenaden. Sista går numera mamma och jag tillsammans, pappa lite ovillig, men så länge det är som det är vill vi inte att han går ut själv, speciellt inte nu när det är halt Näst sista hundpromenaden. Sista går numera mamma och jag tillsammans, pappa lite ovillig, men så länge det är som det är vill vi inte att han går ut själv, speciellt inte nu när det är halt

Direct link:
http://dayviews.com/sussisus/2019/1/1/