Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 June 2018

Magnus. Magnus.
Magnus. Magnus.
Var till Erikshjälpen och lämnade några kartonger. På hemvägen tog jag några lätta kontroller. Den här ska vara rullstolsanpassad. Pyttsan. Var till Erikshjälpen och lämnade några kartonger. På hemvägen tog jag några lätta kontroller. Den här ska vara rullstolsanpassad. Pyttsan.
En bit uppför trappan till Norra berget. En bit uppför trappan till Norra berget.
Lycka till för den som försöker ta sig hit upp med rullstol. Lycka till för den som försöker ta sig hit upp med rullstol.
For till Hemmanet istället och tänkte ta en röd kontroll istället men när vi var nästan framme vägrade Magnus att gå i terräng. For till Hemmanet istället och tänkte ta en röd kontroll istället men när vi var nästan framme vägrade Magnus att gå i terräng.
Vi kom bara till pilen när Magnus vägrade att gå mera. Vi kom bara till pilen när Magnus vägrade att gå mera.
Ja ja. Det blev en promenad på ett par km iallafall. Ja ja. Det blev en promenad på ett par km iallafall.
Klättrat ett steg på Ortvikslistan :) Klättrat ett steg på Ortvikslistan :)
Grillat färskkorv till middag. Grillat färskkorv till middag.
Satt en Yuccapalm i en korvburk. Ha ha! Det ser ut som om jag har satt en korv :) Det är Magnus som smutsar ner mina fönster. Satt en Yuccapalm i en korvburk. Ha ha! Det ser ut som om jag har satt en korv :) Det är Magnus som smutsar ner mina fönster.
Magnus och Reina. Magnus och Reina.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2018/6/9/