Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
28
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
 

4 March 2017

Tony groddar. Vi äter inte grönt till maten men äter till snacks så fort vi öppnar kylen. Tony groddar. Vi äter inte grönt till maten men äter till snacks så fort vi öppnar kylen.
Katten är färdig. Ska nu ge den ett ansikte. Katten är färdig. Ska nu ge den ett ansikte.
Tony har skottat så fint. Bättre har vi aldrig haft. Han ska tillbaka till doktorn på måndag. Är sjukskriven. Tony har skottat så fint. Bättre har vi aldrig haft. Han ska tillbaka till doktorn på måndag. Är sjukskriven.
Jag har varit fräck och beställt sockor från min kusin och alldeles nyss beställde jag en sommartröja till Charlie. Förr ringde jag bara min mamma. Jag har varit fräck och beställt sockor från min kusin och alldeles nyss beställde jag en sommartröja till Charlie. Förr ringde jag bara min mamma.
.... ....
Matat paddorna. Ben är avundsjuk. Matat paddorna. Ben är avundsjuk.
Pilsk padda. https://youtu.be/a4Z5az9j89Y Pilsk padda. https://youtu.be/a4Z5az9j89Y
Om du biter bäsarna får du vara ensam Vladimir. Om du biter bäsarna får du vara ensam Vladimir.
Växthuset. Växthuset.
Tänkte putsa fönstren men näe. Vill inte störa på den här krabaten som bor här. Tänkte putsa fönstren men näe. Vill inte störa på den här krabaten som bor här.
Köpte fläskkarré på kort datum. Torkar till doggodis. Köpte fläskkarré på kort datum. Torkar till doggodis.
Blev några grillskivor också. Blev några grillskivor också.
Delibilen kom. Klagade på dom förra musslorna och fick nya istället. Köpte dyra havskräftor. Delibilen kom. Klagade på dom förra musslorna och fick nya istället. Köpte dyra havskräftor.
Tony och Charlie. Tony och Charlie.
Testar taginegrytan idag. Bottnade med ris sen kyckling, paprika, purjolök, banan, äpple, banan, kikärtor, grädde och en krydda som heter Ras el hanout. Testar taginegrytan idag. Bottnade med ris sen kyckling, paprika, purjolök, banan, äpple, banan, kikärtor, grädde och en krydda som heter Ras el hanout.
Tony med hundarna. https://youtu.be/SIkujUvMukw Tony med hundarna. https://youtu.be/SIkujUvMukw
Grytan är klar. Grytan är klar.
Blev väldigt gott. Blev väldigt gott.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/3/4/