Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

26 April 2017

Lite snö låg kvar i morse. Lite snö låg kvar i morse.
Kejsarkrona. Kejsarkrona.
Påbörjat kvällens middag. Dancing chicken. Indirekt grillning. Tar 4-6 timmar. Påbörjat kvällens middag. Dancing chicken. Indirekt grillning. Tar 4-6 timmar.
Nu ska jag vakta grillen så att den håller tempen. Får fylla på med kol ett par ggr närmaste timmarna. Nu ska jag vakta grillen så att den håller tempen. Får fylla på med kol ett par ggr närmaste timmarna.
Yang tycker gallret som jag plockade ur grillen smakar gott. Yang tycker gallret som jag plockade ur grillen smakar gott.
Ben, Charlie och Yang. Ben, Charlie och Yang.
Malde kaffebönorna. Googlade på nätet och man ska tydligen beräkna 7 gram per kopp. Malde kaffebönorna. Googlade på nätet och man ska tydligen beräkna 7 gram per kopp.
Hämtade in kaffepannan från MKP:n. Hämtade in kaffepannan från MKP:n.
Blåser lite mindre idag så vi vågade oss ut i skogen. Blåser lite mindre idag så vi vågade oss ut i skogen.
Ben och Charlie. Ben och Charlie.
Nu har Tony borrat i björken. Nu har Tony borrat i björken.
Oj vad fort det gick. På 1 1/2 timme hade jag fyllt upp med 750 cl. björksav. Oj vad fort det gick. På 1 1/2 timme hade jag fyllt upp med 750 cl. björksav.
Pluggat igen. Pluggat igen.
Kycklingen är klar. Kycklingen är klar.
Köpte en stor chokladfigur (ca 3 dm hög) på "Hemmakväll" för bara 20 kr för att den var trasig. Ord. pris 120 kr. Köpte en stor chokladfigur (ca 3 dm hög) på "Hemmakväll" för bara 20 kr för att den var trasig. Ord. pris 120 kr.
Fiskbilen är i Bommen. Köpte makrill för 69.90 kr kg. Tänkte röka dem men när jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade rödsprit:( Får köpa det imorgon. Fiskbilen är i Bommen. Köpte makrill för 69.90 kr kg. Tänkte röka dem men när jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade rödsprit:( Får köpa det imorgon.
Strömming köpte jag också. 49 kr./kg. Strömming köpte jag också. 49 kr./kg.
https://youtu.be/FAWSqC5-MPU https://youtu.be/FAWSqC5-MPU

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/4/26/