Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
14
15
23
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
10
11
12
13
16
26
28
 
 
 
 
 
 

3 January 2017

Idag hakade Emma på oss med en promenad till stan, för att kolla in stadslivet lite. ;) Vi hade lite ärenden på banken bla. :) Idag hakade Emma på oss med en promenad till stan, för att kolla in stadslivet lite. ;) Vi hade lite ärenden på banken bla. :)
Lion var så duktig på banken så! :D Han satt kvar i väntrummet med en penna och papper han hade letat fram nånstans på egen hand. Sen kom han in i rummet där vi satt, och satte sig bredvid mig Lion var så duktig på banken så! :D Han satt kvar i väntrummet med en penna och papper han hade letat fram nånstans på egen hand. Sen kom han in i rummet där vi satt, och satte sig bredvid mig
När vi gått genom hela stan, från Öster till Väster. Var det dags för lite efterlängtad mat! :D På Bofhouse såklart. :) Och sen promenad heeeela vägen hem igen.... och iskallt var det ute ox När vi gått genom hela stan, från Öster till Väster. Var det dags för lite efterlängtad mat! :D På Bofhouse såklart. :) Och sen promenad heeeela vägen hem igen.... och iskallt var det ute ox
Senare på kvällen blev han slutligen klar med tornen som står där längst bak. :) Senare på kvällen blev han slutligen klar med tornen som står där längst bak. :)
Nu har han byggt tappert i flera dagar. :) Här gör han sista touchen på allt. :) Nu har han byggt tappert i flera dagar. :) Här gör han sista touchen på allt. :)
Sen var det fritt fram att leka med grejerna! :D Sen var det fritt fram att leka med grejerna! :D

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/1/3/