Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
14
15
23
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
10
11
12
13
16
26
28
 
 
 
 
 
 

3 January 2017

Idag hakade Emma på oss med en promenad till stan, för att kolla in stadslivet lite. ;) Vi hade lite ärenden på banken bla. :) Idag hakade Emma på oss med en promenad till stan, för att kolla in stadslivet lite. ;) Vi hade lite ärenden på banken bla. :)
Lion var så duktig på banken så! :D Han satt kvar i väntrummet med en penna och papper han hade letat fram nånstans på egen hand. Sen kom han in i rummet där vi satt, och satte sig bredvid mig Lion var så duktig på banken så! :D Han satt kvar i väntrummet med en penna och papper han hade letat fram nånstans på egen hand. Sen kom han in i rummet där vi satt, och satte sig bredvid mig
När vi gått genom hela stan, från Öster till Väster. Var det dags för lite efterlängtad mat! :D På Bofhouse såklart. :) Och sen promenad heeeela vägen hem igen.... och iskallt var det ute ox När vi gått genom hela stan, från Öster till Väster. Var det dags för lite efterlängtad mat! :D På Bofhouse såklart. :) Och sen promenad heeeela vägen hem igen.... och iskallt var det ute ox
Senare på kvällen blev han slutligen klar med tornen som står där längst bak. :) Senare på kvällen blev han slutligen klar med tornen som står där längst bak. :)
Nu har han byggt tappert i flera dagar. :) Här gör han sista touchen på allt. :) Nu har han byggt tappert i flera dagar. :) Här gör han sista touchen på allt. :)
Sen var det fritt fram att leka med grejerna! :D Sen var det fritt fram att leka med grejerna! :D

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/1/3/