Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
14
15
23
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
10
11
12
13
16
26
28
 
 
 
 
 
 

4 January 2017

Var är vi idag då...? ;) Var är vi idag då...? ;)
Leos Lekland! :D Leos Lekland! :D
Som vanligt börjar han alltid med denna Vulkan... och det går aldrig. ;) Haha! Som vanligt börjar han alltid med denna Vulkan... och det går aldrig. ;) Haha!
Efter att ha jagat honom ett tag i alla labyrinter kom vi hit. The Big one! :D Efter att ha jagat honom ett tag i alla labyrinter kom vi hit. The Big one! :D
Äntligen satt han så pass still att jag kunde fånga honom på bild. ;) Äntligen satt han så pass still att jag kunde fånga honom på bild. ;)
Inget strategiskt bra ställe att stå på alltså. :P Mitt i skottlinjen för Alla andra. ;) Inget strategiskt bra ställe att stå på alltså. :P Mitt i skottlinjen för Alla andra. ;)
<3 <3 <3 <3 <3 <3
Klätterapan trasslar sig upp genom gummibanden, många våningar upp, Klätterapan trasslar sig upp genom gummibanden, många våningar upp,
Och kom ut från Krokodilmunnen. :D Men han hade visst glömt balanssinnet hemma idag... ;) Och kom ut från Krokodilmunnen. :D Men han hade visst glömt balanssinnet hemma idag... ;)
Han bara trillade hela tiden. ;) Han bara trillade hela tiden. ;)
Han trillade här... Han trillade här...
...och han trillade där. ;) haha! ...och han trillade där. ;) haha!
Swooosh! Swooosh!
Här kom han ut som ett kanonskott, från det snabbaste röret. Flög ut på fötterna och slog över och föll framåt. Fick det på film. ;) Här kom han ut som ett kanonskott, från det snabbaste röret. Flög ut på fötterna och slog över och föll framåt. Fick det på film. ;)
Smarrig Energitillskott! :) Vi åt inget där inne, utan lekte i ca 4 timmar på vår frukost bara. :) Men nu hade dem utökat sin meny med lite mer ordentliga rätter såg jag, så i fortsättningen Smarrig Energitillskott! :) Vi åt inget där inne, utan lekte i ca 4 timmar på vår frukost bara. :) Men nu hade dem utökat sin meny med lite mer ordentliga rätter såg jag, så i fortsättningen
Äntligen kom han upp till toppen! Och vågade dessutom åka ner på denna Braaanta och Lååånga rutschkana. Tror det är första gången? Iaf första gången han gjorde det självmant. :) Äntligen kom han upp till toppen! Och vågade dessutom åka ner på denna Braaanta och Lååånga rutschkana. Tror det är första gången? Iaf första gången han gjorde det självmant. :)
Efter All Lek åkte vi till min Libanesiska Favoritrestaurang Zamboosak! Som tydligen betyder Pirog. ;) haha! Där blev det varsitt skrovmål! Lion tog en Grillmeny Kids! <3 Efter All Lek åkte vi till min Libanesiska Favoritrestaurang Zamboosak! Som tydligen betyder Pirog. ;) haha! Där blev det varsitt skrovmål! Lion tog en Grillmeny Kids! <3
Och jag tog den klassiska grillmenyn! Sååååå Satans Gott! <3 <3 <3 Och jag tog den klassiska grillmenyn! Sååååå Satans Gott! <3 <3 <3
Sen slog matkoman in! ;) Hehe! Som tur är hade vi ju bilen dit och slapp gå hem trötta i det kalla snöovädret. :) Sen slog matkoman in! ;) Hehe! Som tur är hade vi ju bilen dit och slapp gå hem trötta i det kalla snöovädret. :)

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/1/4/