Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
14
15
23
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
10
11
12
13
16
26
28
 
 
 
 
 
 

21 January 2017

Lilleman ville hjälpa till att tvätta sa han. Varsågod... ;) Lilleman ville hjälpa till att tvätta sa han. Varsågod... ;)
Vem behöver en Fancy husrobot...? ;) Vem behöver en Fancy husrobot...? ;)
- Jag har tråkigt, sa jag... :P - Här, köp biljetter till Kanarieöarna, säger Lion och slänger fram alla sina sparpengar. ;) Haha! - Jag har tråkigt, sa jag... :P - Här, köp biljetter till Kanarieöarna, säger Lion och slänger fram alla sina sparpengar. ;) Haha!
Sötisen har varit dålig i magen hela dagen idag oxå. Men här somnade han in fint och cosey i nybäddat.... nyduschad och nyklippt. ;) Sötisen har varit dålig i magen hela dagen idag oxå. Men här somnade han in fint och cosey i nybäddat.... nyduschad och nyklippt. ;)
Jag roade mig med akvariet en stund. ;) Köpte ett gäng Kardinaltetror som lyser riktigt läckert i det blå nattljuset. Fångades självklart inte på bild.. :/ Men fett läckert irl. :) Jag roade mig med akvariet en stund. ;) Köpte ett gäng Kardinaltetror som lyser riktigt läckert i det blå nattljuset. Fångades självklart inte på bild.. :/ Men fett läckert irl. :)

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/1/21/