Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
6
7
9
15
16
17
29
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
4
7
12
13
20
21
22
24
25
26
27
29
30
 
 
 

May 2017

Idag följde Lion med mig och testade på ett nytt dansställe utanför Växjö. Gemla heter det! Ett litet och gammalt hak, men ganska mysigt. :) Han sprang runt där och roade sig själv på deras s Idag följde Lion med mig och testade på ett nytt dansställe utanför Växjö. Gemla heter det! Ett litet och gammalt hak, men ganska mysigt. :) Han sprang runt där och roade sig själv på deras s
Utflykt till Sölvesborg :) Utflykt till Sölvesborg :)
Tog en cykeltur till Sölvesborg med Grannen idag. Här pausar vi ute på deras lilla ö där. :) Tog en cykeltur till Sölvesborg med Grannen idag. Här pausar vi ute på deras lilla ö där. :)
Och så bron såklart! :D Hehe! Så fin så. :) Och så bron såklart! :D Hehe! Så fin så. :)
Lagom liten tripp. :) Ut på Ö'a och tillbaka! Vi fick genomlida en hagelskur på tillbakavägen dock. :P Lagom liten tripp. :) Ut på Ö'a och tillbaka! Vi fick genomlida en hagelskur på tillbakavägen dock. :P
Grr! :D I Halmstad och ska hämta Nya Mazda Mx-5 2017 med fällbart plåttak för första gången. :) Grr! :D I Halmstad och ska hämta Nya Mazda Mx-5 2017 med fällbart plåttak för första gången. :)
Jag fick äran att köra den lilla buse från Halmstad och hem! :D Grannen skulle ha hem den som utställningsbil till deras Årsträff för Miataklubben Sverige. Som tog plats i Ronneby, nära oss. Jag fick äran att köra den lilla buse från Halmstad och hem! :D Grannen skulle ha hem den som utställningsbil till deras Årsträff för Miataklubben Sverige. Som tog plats i Ronneby, nära oss.
Hittade en liten nostalgisk BP mack på vägen. ;) Mysig.. och Mossig. ;) Hittade en liten nostalgisk BP mack på vägen. ;) Mysig.. och Mossig. ;)
Nice! :D Nice! :D
Coolingen! :D Coolingen! :D
När man fäller taket så blir det som en Targa, utan bakruta, istället för en full cab. Tryggt med en störtbåge iof. ;) När man fäller taket så blir det som en Targa, utan bakruta, istället för en full cab. Tryggt med en störtbåge iof. ;)
:D :D
:D :D
BP Style BP Style
Åkte direkt till Lions skola och plockade upp honom på hemvägen. :) Åkte direkt till Lions skola och plockade upp honom på hemvägen. :)
Snacka om att han blev förvånad...och förälskad. :) Han frågade säkert 20 gånger om inte bilen var min, för han vet att jag kan skoja ofta. Snacka om att han blev förvånad...och förälskad. :) Han frågade säkert 20 gånger om inte bilen var min, för han vet att jag kan skoja ofta.
När han tillslut insåg att jag inte skojade, blev han lite besviken. :P Men en sån här bil med plåtcab kan man ju ha året runt utan problem. :) När han tillslut insåg att jag inte skojade, blev han lite besviken. :P Men en sån här bil med plåtcab kan man ju ha året runt utan problem. :)
Yeah! :D Yeah! :D
Coolingen nr2. :) Coolingen nr2. :)
Yeeeeeeaaaaah!!!! :D :D :D Yeeeeeeaaaaah!!!! :D :D :D
Big bad wolf ;) Lion är mästerfotograf fan i mig! :D Jag sa bara, -Se till att få med huvudet och ratten. ;) T.o.m Jag ser stor ut i den där pyttelilla leksaken. ;) haha! Big bad wolf ;) Lion är mästerfotograf fan i mig! :D Jag sa bara, -Se till att få med huvudet och ratten. ;) T.o.m Jag ser stor ut i den där pyttelilla leksaken. ;) haha!
På kvällen var det foxxkurs för mig i Karlshamn. Det var nybörjarnivå och jag visste att jag skulle dö av att traggla runt med alla tunga otympliga tanter.. :P Men gjorde det helt och hållet f
Lion sprang runt och intog dansgolvet både före kursen och under pausen och efteråt igen. haha! Helt ogenerad, fast det stod 100 personer runt om och tittade. :P Lion sprang runt och intog dansgolvet både före kursen och under pausen och efteråt igen. haha! Helt ogenerad, fast det stod 100 personer runt om och tittade. :P
Pollen Knockout! :) Pollen Knockout! :)
Haha! Söta lilla Lion! Han hade Bäddat min säng så fint på morgonen! Jag märkte det inte alls. Men när jag kom hem och skulle bädda den själv så möttes jag av detta. :D Han har t.om lagt ku Haha! Söta lilla Lion! Han hade Bäddat min säng så fint på morgonen! Jag märkte det inte alls. Men när jag kom hem och skulle bädda den själv så möttes jag av detta. :D Han har t.om lagt ku

Loading more images...