Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
15
21
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
9
14
15
19
22
 
 
 
 
 
 

14 June

Jag har bytt växelväljare på Lions cykel. Som gick sönder kort efter att vi kommit hem med den "nya" cykeln. Det är hela handtaget och hela vajern ner till bakhjulet som byts på en gång. Shit v Jag har bytt växelväljare på Lions cykel. Som gick sönder kort efter att vi kommit hem med den "nya" cykeln. Det är hela handtaget och hela vajern ner till bakhjulet som byts på en gång. Shit v
Men nu testar han och det verkar fungera som det ska. Nu fick han även en uppdaterad design på växelväljaren, med ett fönster där man ser siffran i, mycket snyggare. :) Men nu testar han och det verkar fungera som det ska. Nu fick han även en uppdaterad design på växelväljaren, med ett fönster där man ser siffran i, mycket snyggare. :)
Elias & Lions cyklar, Precis likadana. :P Han har blivit stor nu grabben. ;) Elias & Lions cyklar, Precis likadana. :P Han har blivit stor nu grabben. ;)
Hehe! Hehe!
Lion 3 cyklar.. Lion 3 cyklar..
:) :)
:) :)
Tripp Trapp Trull! Han växer den lille. :) Tripp Trapp Trull! Han växer den lille. :)
Nu är det kväll, och dags för skolavslutning! :) Jag dumpade Lion och tårtan på skolan och sprang och satte mig i kyrkan. :) Nu är det kväll, och dags för skolavslutning! :) Jag dumpade Lion och tårtan på skolan och sprang och satte mig i kyrkan. :)
Skolavslutning! :D Nyss utrusande ur kyrkan. :) Lion fick en fin examenstrumpet! ;) Skolavslutning! :D Nyss utrusande ur kyrkan. :) Lion fick en fin examenstrumpet! ;)
Lion med Lärare Hanna. :) Lion med Lärare Hanna. :)
The boys. :) The boys. :)
:) :)
Söt! Söt!
De stackars rosa blommorna, som i vanliga fall lyser upp alla foton vid skolavslutningen, hade dött i torkan som rått länge nu. :( De stackars rosa blommorna, som i vanliga fall lyser upp alla foton vid skolavslutningen, hade dött i torkan som rått länge nu. :(
Tårtkalaset ska invigas. Lion står här med sin "Skittlestårta" som Emma bakat åt honom. :) Det var många barn som uppmärksammade den, vilket gjorde Lion glad. :) Tårtkalaset ska invigas. Lion står här med sin "Skittlestårta" som Emma bakat åt honom. :) Det var många barn som uppmärksammade den, vilket gjorde Lion glad. :)
Posera för Emma oxå. :P Posera för Emma oxå. :P
I år hade de två långbord, för eleverna har ökat i antal så pass mycket. Alla tar ju med sig varsin tårta liksom. :) I år hade de två långbord, för eleverna har ökat i antal så pass mycket. Alla tar ju med sig varsin tårta liksom. :)
Vilken färgklick! :D Vilken färgklick! :D
Och ännu mer färger på insidan. :) Smarrigt värre! :D Och ännu mer färger på insidan. :) Smarrigt värre! :D
Tudiluu. :) God tårta och kanonväder, det blev en fin avslutning på läsåret. :) Jenny dök av någon anledning inte upp... Tudiluu. :) God tårta och kanonväder, det blev en fin avslutning på läsåret. :) Jenny dök av någon anledning inte upp...

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2018/6/14/