Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
15
21
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
9
14
15
19
22
 
 
 
 
 
 

June 2018

Idag var vi på Eko och skulle köpa present till Ella som har kalas på söndag. Lion hittade denna NERF pilbåge och släppte den inte under hela tiden vi gick runt där i affären. Haha! Idag var vi på Eko och skulle köpa present till Ella som har kalas på söndag. Lion hittade denna NERF pilbåge och släppte den inte under hela tiden vi gick runt där i affären. Haha!
Ut och sparka boll i den underbara solen! :) Ut och sparka boll i den underbara solen! :)
På skolgården fann dessa roliga korgar. :) In i det stora hålet och ut genom ett av de små. :) På skolgården fann dessa roliga korgar. :) In i det stora hålet och ut genom ett av de små. :)
Ja, ta i då! :D Ja, ta i då! :D
Swooosh! Swooosh!
Idag gick vi på "brofästets dag" i Sölvesborg i det strålande vädret. :) Idag gick vi på "brofästets dag" i Sölvesborg i det strålande vädret. :)
Där var det lite aktiviteter för barn och lite uppträdande på scen under dagens ljusa timmar. Sen var det nog mest öltält för hela slanten mot kvällen gissar jag. :P Där var det lite aktiviteter för barn och lite uppträdande på scen under dagens ljusa timmar. Sen var det nog mest öltält för hela slanten mot kvällen gissar jag. :P
Jag körde lite segway. :) Jag körde lite segway. :)
:) :)
Bron är iaf väldigt fin, speciellt på kvällen. Den har tydligen blivit utnämnd som en av världens 10 mest spektakulära broa av Amerikanska CNN. Och den är även med på frimärken. :) Ja Söl Bron är iaf väldigt fin, speciellt på kvällen. Den har tydligen blivit utnämnd som en av världens 10 mest spektakulära broa av Amerikanska CNN. Och den är även med på frimärken. :) Ja Söl
Direkt efter vi var färdiga i Sölvesborg fick jag en notis om att det lagts upp en cykel åt Lion på blocket - i Malmö. Så vi drog dit direkt! :D Crescent 24", 7 Växlar och Fotbroms, Framdämpa Direkt efter vi var färdiga i Sölvesborg fick jag en notis om att det lagts upp en cykel åt Lion på blocket - i Malmö. Så vi drog dit direkt! :D Crescent 24", 7 Växlar och Fotbroms, Framdämpa
Sen åkte vi dit jag hade spelat in reklamfilmen några dagar tidigare. Det visade sig vara runt hörnet i stort sett. :) Haha! Turning Torso är så coolt. :) Sen åkte vi dit jag hade spelat in reklamfilmen några dagar tidigare. Det visade sig vara runt hörnet i stort sett. :) Haha! Turning Torso är så coolt. :)
Och det är inte likt mig att bli imponerad av saker hur som helst. :) Och det är inte likt mig att bli imponerad av saker hur som helst. :)
Sen tog vi hela kvällen och gick runt där vid Västra Hamnen och mös av vädret, folket och utsikten. Ska man flytta till Malmö är det hit. :) Här är havet bakom oss med utsikt över Öresunds Sen tog vi hela kvällen och gick runt där vid Västra Hamnen och mös av vädret, folket och utsikten. Ska man flytta till Malmö är det hit. :) Här är havet bakom oss med utsikt över Öresunds
:) :)
Coolingen spanar ut över beachen. :) Coolingen spanar ut över beachen. :)
Tjohoo! :D Spring i benen även långt inpå kvällstimmarna. :) Tjohoo! :D Spring i benen även långt inpå kvällstimmarna. :)
Hmm! Här var det fullt. :o Knappt jag fick in Lions nya cykel. :o Jag bor ju ensam med Lion, och ändå står här 6 cyklar?!?! :o Haha! Det är 3 st som är Lions, en är Elias och en Emmas, och en Hmm! Här var det fullt. :o Knappt jag fick in Lions nya cykel. :o Jag bor ju ensam med Lion, och ändå står här 6 cyklar?!?! :o Haha! Det är 3 st som är Lions, en är Elias och en Emmas, och en
En dag på Stranden. :) En dag på Stranden. :)
:) :)
Mycket vassa stenar precis vid vattenbrynet. Hihi. Mycket vassa stenar precis vid vattenbrynet. Hihi.
:) :)
:) :)
-Kom och kasta boll. -Kom och kasta boll.
Vi står mycket och bara kastar boll där ute. :) Bra för koordinationen. ;) Vi står mycket och bara kastar boll där ute. :) Bra för koordinationen. ;)

Loading more images...