Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

3 November 2017

Strålande sol och +5. Strålande sol och +5.
. .
. .
Huset skugga når nu ändå längre. Huset skugga når nu ändå längre.
Hitta denna lilla goding på tradera, gick ju inte att motstå. Köpte en skål åxå med samma mönster, porslinet kommer från Gefle. Hitta denna lilla goding på tradera, gick ju inte att motstå. Köpte en skål åxå med samma mönster, porslinet kommer från Gefle.
Nu har jag pysslar klart med ekollon för i år. De jätte stora koppar-brons-rost patinerade är från förra året. Nu har jag pysslar klart med ekollon för i år. De jätte stora koppar-brons-rost patinerade är från förra året.
Kisse fick salmalax, med husse la det i en klump, då är det svårt att äta............. Kisse fick salmalax, med husse la det i en klump, då är det svårt att äta.............
...så matte spred ut bitarna. Om han åt, näää! Vi hade räkor och den lukten missade han inte. Så han fick räkor ist. Bortskämd? JAAA! ...så matte spred ut bitarna. Om han åt, näää! Vi hade räkor och den lukten missade han inte. Så han fick räkor ist. Bortskämd? JAAA!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/11/3/