Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

10 May 2017

En smäll till! Mulet snö och +4 En smäll till! Mulet snö och +4
* *
* *
Mördarkatten är här och fångar våra välgödda småfåglar! :´( Henom ser det inte ut att ha blivit någon skada på.............. Mördarkatten är här och fångar våra välgödda småfåglar! :´( Henom ser det inte ut att ha blivit någon skada på..............
Och nej, det gick inte bra med Isa hon fick somna in. De hade ingen bra prognos på att hon skulle bli bra igen :´( Föddes 28/8 2007. Hon var 8 veckor när hon flyttade in till oss. Hennes "uppföda Och nej, det gick inte bra med Isa hon fick somna in. De hade ingen bra prognos på att hon skulle bli bra igen :´( Föddes 28/8 2007. Hon var 8 veckor när hon flyttade in till oss. Hennes "uppföda
Smilla tyckte att hon var väldigt skum, de blev aldrig vänner. Smilla tyckte att hon var väldigt skum, de blev aldrig vänner.
Men söt var hon. Men söt var hon.
Hon bråkade jätte mycket med Tussen varje dag. De blev bästisar. Hon bråkade jätte mycket med Tussen varje dag. De blev bästisar.
Kompisar Kompisar
Så blev Isa mamma till Loke och Tindra. Det var så spännade för Tussen och Smilla, som var jättesnälla mot de små. Så blev Isa mamma till Loke och Tindra. Det var så spännade för Tussen och Smilla, som var jättesnälla mot de små.
Pigg tjej. Pigg tjej.
Alla åstider. Alla åstider.
Och i dag fick Isa somna in, hon var för illa skadad och ingen garanti kunde lämnas på att hon skulle bli återställd :´( :´( Och i dag fick Isa somna in, hon var för illa skadad och ingen garanti kunde lämnas på att hon skulle bli återställd :´( :´(
Isa säger nu GODNATT och vi hoppas hon nu får träffa sina solkatts kompisar. Isa säger nu GODNATT och vi hoppas hon nu får träffa sina solkatts kompisar.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/5/10/