Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

22 April 2019

Nääästan sol, lite blåsigt +14 Nääästan sol, lite blåsigt +14
+ +
+ +
Sten knäcken på besök. Sten knäcken på besök.
Det var länge sedan jag hade en bild på min favorit president. Hittade denna på nätet. Det var länge sedan jag hade en bild på min favorit president. Hittade denna på nätet.
Så här ser guld dublonerna ut som de letar efter i Robinson. Konstnären har satt sina initialer på dem :) Så här ser guld dublonerna ut som de letar efter i Robinson. Konstnären har satt sina initialer på dem :)
Så här ser guld dublonerna ut som de letar efter i Robinson. Så här ser guld dublonerna ut som de letar efter i Robinson.
Du har väl tittat på "bakom kulisserna" på Robinson? https://www.tv4play.se/program/robinson/11975288 Du har väl tittat på "bakom kulisserna" på Robinson? https://www.tv4play.se/program/robinson/11975288
Hurra för mej alla rätt igen! Hurra för mej alla rätt igen!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2019/4/22/