Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

6 April 2019

Halvsoligt +8 Halvsoligt +8
* *
* *
Fast denna visade rätt! Fast denna visade rätt!
En blir lite förundrad över Värmdö kommun och strandskyddet? När det kommer en rikis och vill bygga går det bra. Men om du har bott i skärgården hela ditt liv och vill att dina barn ska kunna En blir lite förundrad över Värmdö kommun och strandskyddet? När det kommer en rikis och vill bygga går det bra. Men om du har bott i skärgården hela ditt liv och vill att dina barn ska kunna
Sedan har vi denna "lilla" stuga som fått bygglov. Mycket strandnära! En fransman som byggt Gert Wingård är arkitekt och 2 pooler fast de har sjötomt. Det är Värmdö kommun som är så frikosti Sedan har vi denna "lilla" stuga som fått bygglov. Mycket strandnära! En fransman som byggt Gert Wingård är arkitekt och 2 pooler fast de har sjötomt. Det är Värmdö kommun som är så frikosti
Har en pengar i denna kommun får en bygga hur fasen som helst och hur nära vattnet de vill! Har en pengar i denna kommun får en bygga hur fasen som helst och hur nära vattnet de vill!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2019/4/6/