Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
9
12
25
30
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
16
19
22
23
24
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Fick syn på en Range Rover från 1977:) Fick syn på en Range Rover från 1977:)
En Range Rover från 1977. :) En Range Rover från 1977. :)
Begav mig till Ritorno och Loke var återigen fotograf. Begav mig till Ritorno och Loke var återigen fotograf.
Loke plåtar. Loke plåtar.
Loke plåtar. Loke plåtar.
Taggen. Taggen.
Taggen. Taggen.
Sen åkte jag och mötte Anna för att se Maggio på Grönan. Vi kom inte in den här gången heller. Kanske kan bli en tradition? :) Missa Maggio på Grönan. Caroline kom in men hon var där tidigar Sen åkte jag och mötte Anna för att se Maggio på Grönan. Vi kom inte in den här gången heller. Kanske kan bli en tradition? :) Missa Maggio på Grönan. Caroline kom in men hon var där tidigar
Vi tog en promenad till påltiliga Café 60. Vi tog en promenad till påltiliga Café 60.
Café 60. Sen kom ett sällskap där jag länge satt och gissade vad deras gemensamma nämnare var. Jag gissade på något religiöst. Jag hade rätt. Det var människor som träffats på en bibelskol Café 60. Sen kom ett sällskap där jag länge satt och gissade vad deras gemensamma nämnare var. Jag gissade på något religiöst. Jag hade rätt. Det var människor som träffats på en bibelskol
En åttiotalsstukad Merca. En åttiotalsstukad Merca.
En väldigt vit Merca. Bara en vit kostym som saknas. Och vita skor. En väldigt vit Merca. Bara en vit kostym som saknas. Och vita skor.
Vi gick av vid Gamla Stan och gick och köpte en dvd vi spanat in länge med David Cronenbergs filmskole-filmer. Sen gick vi Mäster Olofs-gården. Vi gick av vid Gamla Stan och gick och köpte en dvd vi spanat in länge med David Cronenbergs filmskole-filmer. Sen gick vi Mäster Olofs-gården.
Mäster Olofs-gården. I ny regi. Det var ganska bra. Soppa. Men jag minns inte vad för en. Mäster Olofs-gården. I ny regi. Det var ganska bra. Soppa. Men jag minns inte vad för en.
Härjad Härjad
En ung fågel hade landat på vår balkong. Sjung en sång för vår balkong. En ung fågel hade landat på vår balkong. Sjung en sång för vår balkong.
Fågelungen kom iväg på andra försöket. Första gången den försökte lyfta krockade den med räcket. Fågelungen kom iväg på andra försöket. Första gången den försökte lyfta krockade den med räcket.
Fan vet vilken film vi såg i Cronenberg-lådan, men den enda jag minns något av är den med två Vietnam-veteraner som sitter i ett badkar. Fan vet vilken film vi såg i Cronenberg-lådan, men den enda jag minns något av är den med två Vietnam-veteraner som sitter i ett badkar.
Den här däremot! Hoho! Finns inget bättre än att kombinera den här med NOFX-biografin. Den här däremot! Hoho! Finns inget bättre än att kombinera den här med NOFX-biografin.
Påväg till Öppet Hus i Polismuseets Magasin, i Tullinge. Det var inte gjort för att ta sig dit med kollektivtrafik och till fots, men i vanlig ordning funkar det alltid om man inte är bekväm av Påväg till Öppet Hus i Polismuseets Magasin, i Tullinge. Det var inte gjort för att ta sig dit med kollektivtrafik och till fots, men i vanlig ordning funkar det alltid om man inte är bekväm av
Jänk. Jänk.
Besökarparkering. En uppsättning vita blinkers till PV544. Besökarparkering. En uppsättning vita blinkers till PV544.
Camaros. Camaros.
Jetta med gula glas. Längesen jag såg en Jetta med eller utan gula glas, med eller utan personlighet. Jetta med gula glas. Längesen jag såg en Jetta med eller utan gula glas, med eller utan personlighet.
Willys. Willys.

Loading more images...