Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
3
6
17
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
7
8
9
12
26
27
28
29
 
 
 

11 April

Ett litet axplock av alla de katter som finns utspridda i min lägenhet ^^ En rolig lek när man hälsar på hos mig är att försöka hitta och räkna alla som finns X) Ett litet axplock av alla de katter som finns utspridda i min lägenhet ^^ En rolig lek när man hälsar på hos mig är att försöka hitta och räkna alla som finns X)
Börjar läsa Hakaiju igen bara för att jag har tänkt så mycket på den på senaste! Och särskilt nu när den dessutom börjat översättas å jag har tillgång till de första 8 volymerna på eng Börjar läsa Hakaiju igen bara för att jag har tänkt så mycket på den på senaste! Och särskilt nu när den dessutom börjat översättas å jag har tillgång till de första 8 volymerna på eng

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2019/4/11/