Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
3
6
17
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
7
8
9
12
26
27
28
29
 
 
 

30 April 2019

Beställt huvuden från Shapeways, att variera mina trupper i Star Wars: Legion med! Är ju så himla få utomjordiska raser som representeras just bland de vanliga core-trupperna, så nu ska här ord Beställt huvuden från Shapeways, att variera mina trupper i Star Wars: Legion med! Är ju så himla få utomjordiska raser som representeras just bland de vanliga core-trupperna, så nu ska här ord
Och eftersom jag inte är så förtjust i tanken på att ha med mig en klumpig Medical Droid ut på slagfältet så har jag ersatt den med en människa istället, även denna från Shapeways! Kanske b Och eftersom jag inte är så förtjust i tanken på att ha med mig en klumpig Medical Droid ut på slagfältet så har jag ersatt den med en människa istället, även denna från Shapeways! Kanske b
Spelar Streets of Rage 2 med Adam denna kväll! Vi tar oss till bana 6 innan våra liv och Continues tar slut. Blev lite överraskad av den stegrande svårighetsgraden efter bana 3! Spelar Streets of Rage 2 med Adam denna kväll! Vi tar oss till bana 6 innan våra liv och Continues tar slut. Blev lite överraskad av den stegrande svårighetsgraden efter bana 3!

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2019/4/30/