Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
3
6
17
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
7
8
9
12
26
27
28
29
 
 
 

15 April 2019

Sjukt bra namn på en butik! X'D Sjukt bra namn på en butik! X'D
Har ju som sagt inhandlat nya linnen att träna i! Från Redbubble ^^ Här är det andra av tre som jag visar upp och tränar i! Har ju som sagt inhandlat nya linnen att träna i! Från Redbubble ^^ Här är det andra av tre som jag visar upp och tränar i!
Hitori Bocchi <3 En så himla söt serie, glad över att den just har börjat sändas som anime för Amazon rekommenderade mig faktiskt mangan för inte så länge sedan! Men den var oväntat svår Hitori Bocchi <3 En så himla söt serie, glad över att den just har börjat sändas som anime för Amazon rekommenderade mig faktiskt mangan för inte så länge sedan! Men den var oväntat svår
En av de knasigare serierna denna säsong! Ska bli väääldigt intressant att se om det BARA känns knasigt eller faktiskt håller i längden också med karaktärer och story X) En av de knasigare serierna denna säsong! Ska bli väääldigt intressant att se om det BARA känns knasigt eller faktiskt håller i längden också med karaktärer och story X)

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2019/4/15/