Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

20 January 2017

Mest sol +4. Mest sol +4.
. .
Älsklingen var på besiktnings uppdrag innan veckohandlingen. Älsklingen var på besiktnings uppdrag innan veckohandlingen.
Stoooor båt 100 fot! Stoooor båt 100 fot!
Ett väldigt stort gäng med fåglar böljade fram och tillbaka som Starar men det kan det ju inte vara ännu! Ett väldigt stort gäng med fåglar böljade fram och tillbaka som Starar men det kan det ju inte vara ännu!
Kallrökt vatten känns inte som något en behöver. Kallrökt vatten känns inte som något en behöver.
Ingen bra dag! Ingen bra dag!
Är det ett skämt eller en dröm. Samma tugg som vanligt och nu ska han satsa på kol och olja. En vill bara gråta och bygg snabbt en mur runt Amerika!! Är det ett skämt eller en dröm. Samma tugg som vanligt och nu ska han satsa på kol och olja. En vill bara gråta och bygg snabbt en mur runt Amerika!!
Urdåligt resulat! Urdåligt resulat!
Godnatt godnatt! Godnatt godnatt!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/1/20/