Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

8 August 2017

Mest sol och +22. Jag förstår inte vilka det är som gnäller på svenska sommaren, den har varit kanonbra, bara lite mycket blåsa. De som åker till Sydeuropa till 40 garderas värme och måste h
Blomman för dagen. Blomman för dagen.
. .
. .
Nedersta takpapps våden släppte i vintras och har haft tyngder på sig. Nedersta takpapps våden släppte i vintras och har haft tyngder på sig.
Nu blir det en takplåt och pappen klistras tillbaka. Nu blir det en takplåt och pappen klistras tillbaka.
Bra läsning! Bra läsning!
Squash skämten. Älsklingen rev bort plantorna i växthuset. Mini rötter och väldigt torrt, trots att det vräks på vatten. Squash skämten. Älsklingen rev bort plantorna i växthuset. Mini rötter och väldigt torrt, trots att det vräks på vatten.
Kokade rabarber kräm och rabarber marmelad. Mycket god! http://emiliesskafferi.blogg.se/2009/july/rabarber-och-ingefarsmarmelad.html Men det räcker med 1/2 kg syltsocker!! Kokade rabarber kräm och rabarber marmelad. Mycket god! http://emiliesskafferi.blogg.se/2009/july/rabarber-och-ingefarsmarmelad.html Men det räcker med 1/2 kg syltsocker!!
Kräftmåne. Kräftmåne.
Kräftmåne. Kräftmåne.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/8/8/