Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

23 February 2018

Blandat väder dag -3 Blandat väder dag -3
- -
Och så en massa vitt jox! Och så en massa vitt jox!
- -
Fick frö presenter av bästa Anna, precis som @tant-tagg fick. Fick frö presenter av bästa Anna, precis som @tant-tagg fick.
Hittade lite bra grejer på nätet, denna är gjord av Steve Cutts. Hittade lite bra grejer på nätet, denna är gjord av Steve Cutts.
Åxå, bra men vet inte vem som gjort denna? Åxå, bra men vet inte vem som gjort denna?
Här var det sanning, även den hittad på nätet. Här var det sanning, även den hittad på nätet.
En undran över det orangea kuvertet? Vad har det kostat att skicka ut till alla arbetande personer i detta landet sedan förnedrings pensionen infördes? Hur många träd har fällts och hur mycket f En undran över det orangea kuvertet? Vad har det kostat att skicka ut till alla arbetande personer i detta landet sedan förnedrings pensionen infördes? Hur många träd har fällts och hur mycket f
Kan du gissa vad detta är? Kan du gissa vad detta är?
Jo, köpte denna Globalkniv på vår lokala nätauktion och upptäcker hur genom äcklig den är med all skit som sitter fast i skaftet. En duktig bakteriehärd. Om du äger en sådan kniv kolla den! Jo, köpte denna Globalkniv på vår lokala nätauktion och upptäcker hur genom äcklig den är med all skit som sitter fast i skaftet. En duktig bakteriehärd. Om du äger en sådan kniv kolla den!
Nja........ Nja........

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/2/23/