Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

2 January 2019

Det blev inget vanligt uppvaknade denna morgon kl. 3.33 gick strömmen, så när jag kom upp var det levande ljus som värme. Det blev inget vanligt uppvaknade denna morgon kl. 3.33 gick strömmen, så när jag kom upp var det levande ljus som värme.
Lite blandat väder - 1 som blev -4 till kvällen, mycket blåsigt 24m/sek. Och vad lärde vi oss av detta? Vi ska köpa batterier till lilla transistorn, ha mer lampolja hemma, köpa hem fotogen, ste Lite blandat väder - 1 som blev -4 till kvällen, mycket blåsigt 24m/sek. Och vad lärde vi oss av detta? Vi ska köpa batterier till lilla transistorn, ha mer lampolja hemma, köpa hem fotogen, ste
En blir lite less efter några timmar. Dessutom hade jag ur dåligt med batteri i ifånen! Älsklingen byggde en mobilladdare av ett bilbatteri så vi kunde ladda under dagen! :D Men en Powerbank ska En blir lite less efter några timmar. Dessutom hade jag ur dåligt med batteri i ifånen! Älsklingen byggde en mobilladdare av ett bilbatteri så vi kunde ladda under dagen! :D Men en Powerbank ska
- -
- -
+20 inne, men då hade vi stängt till alla små rummen. Vi kunde inte elda i öppna spisen för det blåste för mycket så det skulle puffa in. +20 inne, men då hade vi stängt till alla små rummen. Vi kunde inte elda i öppna spisen för det blåste för mycket så det skulle puffa in.
Det finns hopp! Det finns hopp!
Älsklingen fixade käk! Älsklingen fixade käk!
Träd som rymt över vägen. Träd som rymt över vägen.
Träd på marinan har fallit. Träd på marinan har fallit.
Båt som åxå trillat omkull och massor av presenningar hade rymt från båtarna. Båt som åxå trillat omkull och massor av presenningar hade rymt från båtarna.
Kommun fick fart till slut. Kommun fick fart till slut.
Vi var inte ensamma, strömmen kom åter 23.40 då han jag krypit ner i sängen med dubbla täcken. Men ute på öarna är det fortfarande strömlöst, massor av träd har rasat. Vi var inte ensamma, strömmen kom åter 23.40 då han jag krypit ner i sängen med dubbla täcken. Men ute på öarna är det fortfarande strömlöst, massor av träd har rasat.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2019/1/2/