Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

4 January 2019

Grått och droppigt +2 Grått och droppigt +2
+ +
Matte grejsar med spännande grejer. Matte grejsar med spännande grejer.
Glada julen är slut. Glada julen är slut.
Ensam kvar.......... Ensam kvar..........
.....när alla kulorna plockas bort. Bästa dottern var här och hjälpte till. Resulterade i 2 stora kassa till plaståtervinningen med plastbestick och 4 stora kassar till "loppis" med gamla bl.a ju .....när alla kulorna plockas bort. Bästa dottern var här och hjälpte till. Resulterade i 2 stora kassa till plaståtervinningen med plastbestick och 4 stora kassar till "loppis" med gamla bl.a ju
Fick en gammal bild från Ludvika, då någon fyllde 20 år. Bilden är då tagen 2002. Då fick en fortfarande röka inomhus på restaurang. :) Lustig min görs och håret hade inte blivit grått och Fick en gammal bild från Ludvika, då någon fyllde 20 år. Bilden är då tagen 2002. Då fick en fortfarande röka inomhus på restaurang. :) Lustig min görs och håret hade inte blivit grått och
Njae. Njae.
Gick väl sisådär. Men vi fick pizza gjord på smördegsbotten,äta innan som tur var. Gick väl sisådär. Men vi fick pizza gjord på smördegsbotten,äta innan som tur var.
Alla har fortfarande inte fått strömmen tillbaka. Alla har fortfarande inte fått strömmen tillbaka.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2019/1/4/