Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 December 2016

Fiiiint och nollan Fiiiint och nollan
. .
Skuggan från vårt hus är långt in på grannens gräsmatta nu när solen står så lågt. Skuggan från vårt hus är långt in på grannens gräsmatta nu när solen står så lågt.
Såg en snutt på "En kille och en tjej igår" Dessa framlidna herrar har huserat i mitt och ex-exets kök under inspelningen av filmen. Bonzo hade sitt film-rum hos oss. Såg en snutt på "En kille och en tjej igår" Dessa framlidna herrar har huserat i mitt och ex-exets kök under inspelningen av filmen. Bonzo hade sitt film-rum hos oss.
Jag var även med i slutscenen, tre damer bredvid varandra nästan i mitten, en i blått sedan jag sedan en lång tjej i brunt. Var med och inredde hennes lägenhet på Gärdet, fixade käk på nattfi Jag var även med i slutscenen, tre damer bredvid varandra nästan i mitten, en i blått sedan jag sedan en lång tjej i brunt. Var med och inredde hennes lägenhet på Gärdet, fixade käk på nattfi
Stora syster har gjort fint namn till lillebror! Stora syster har gjort fint namn till lillebror!
Första gången i världshistorien som en får betalt av Vattenfall! De hade upptäckt att jag betalat för mycket i 3 år. Första gången i världshistorien som en får betalt av Vattenfall! De hade upptäckt att jag betalat för mycket i 3 år.
Godnatt ! Godnatt !

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2016/12/6/