Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

8 December 2018

Regnig start, 6 mm +6 Regnig start, 6 mm +6
+ +
+ +
Joråsåatt nu är det julbordsdax! Joråsåatt nu är det julbordsdax!
Laxarna mm. Laxarna mm.
Olika laxar och västerbottenost paj, så klart! Sedan fick jag en tallrik till med typ samma goda grejer + ägghalva. Olika laxar och västerbottenost paj, så klart! Sedan fick jag en tallrik till med typ samma goda grejer + ägghalva.
Styrelsen får julbord varje år. Styrelsen får julbord varje år.
Rose-Marie vår nya ordförande. Rose-Marie vår nya ordförande.
Mange krogägaren Mange krogägaren
Övriga styrelsemedlemmar med respektive. Övriga styrelsemedlemmar med respektive.
Glömde så klart att ta kort från början, 1 köttbulle och hjortgryta med trattisar fattas på bild. Glömde så klart att ta kort från början, 1 köttbulle och hjortgryta med trattisar fattas på bild.
Rose-Marie hämtade maten till mig här tog hon i utan tusan! :D Rose-Marie hämtade maten till mig här tog hon i utan tusan! :D
Och som brukligt är fick vi motvilligt ut Julle och tacka honom, som fixat allt gott käk och tillika delägare i krogen. Och som brukligt är fick vi motvilligt ut Julle och tacka honom, som fixat allt gott käk och tillika delägare i krogen.
@Enklabilder nu har jag väntat jätte länge tycker jag på att denna app ska funka. Ska det ta så lång tid? 26/11 laddade jag in den............ @Enklabilder nu har jag väntat jätte länge tycker jag på att denna app ska funka. Ska det ta så lång tid? 26/11 laddade jag in den............

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/12/8/