Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

9 December 2018

Nu tänder vi andra ljuset och har koll på att mossan är blöt! Nu tänder vi andra ljuset och har koll på att mossan är blöt!
Jorå en grå och blöt dag till 3 mm, +5 Jorå en grå och blöt dag till 3 mm, +5
+ +
+ +
Vi går fortfarande mot mörker! Vi går fortfarande mot mörker!
2 2
Men grattis så himla mycket då Sverige och alla svenskar, vi är bäst i världen på att flyga. Hade väl varit bättre för miljön och det hade varit tvärt om. Ett skämskudde världsrekord. Men grattis så himla mycket då Sverige och alla svenskar, vi är bäst i världen på att flyga. Hade väl varit bättre för miljön och det hade varit tvärt om. Ett skämskudde världsrekord.
Grannen som var ute på promenad ringde och sa att jag skulle titta ut............. Grannen som var ute på promenad ringde och sa att jag skulle titta ut.............
...och här öppnade jag fönstret, de har verkligen stenkoll. Grannen vände. ...och här öppnade jag fönstret, de har verkligen stenkoll. Grannen vände.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/12/9/