Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
10
19
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
7
9
14
22
28
 

16 August 2018

Idag var vi med Loke. Vi gick till Bandängen. Idag var vi med Loke. Vi gick till Bandängen.
Loke Mamma Bandängen. Loke Mamma Bandängen.
Baggy-höns. Baggy-höns.
Loke Mamma Anna Bandängen Loke Mamma Anna Bandängen
Det här är en minigris. En del tror man kan ha dom hemma, för de är ganska mini när de är små. Det här är en minigris. En del tror man kan ha dom hemma, för de är ganska mini när de är små.
Minigris Bandängen Minigris Bandängen
Minigris Bandängen Minigris Bandängen
Minigris Bandängen Minigris Bandängen
Söta kaniner i Bandängens 4 H Söta kaniner i Bandängens 4 H
Söta kaniner i Bandängens 4 H Söta kaniner i Bandängens 4 H
Charmis i Bandängen Charmis i Bandängen
Charmisar i Bandängen Charmisar i Bandängen
Mjukisar i Bandängen Mjukisar i Bandängen
Robin och Anna i Bandängens parklek. Vi träffade även Karin, hennes syster Kristina och hennes ungar. Robin och Anna i Bandängens parklek. Vi träffade även Karin, hennes syster Kristina och hennes ungar.
Fika på Andra Varvet Second Hand i Högdalen. Det enda dom duger till nuförtiden. Giriga, jävliga klåparaffär! Fika på Andra Varvet Second Hand i Högdalen. Det enda dom duger till nuförtiden. Giriga, jävliga klåparaffär!
Fika på Andra Varvet Second Hand i Högdalen. Det enda dom duger till nuförtiden. Klåpare som gör bra fika. Och billigt, vilket är annat än vad man kan säga om det övriga sortimentet. Måste Fika på Andra Varvet Second Hand i Högdalen. Det enda dom duger till nuförtiden. Klåpare som gör bra fika. Och billigt, vilket är annat än vad man kan säga om det övriga sortimentet. Måste

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/8/16/