Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
10
19
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
7
9
14
22
28
 

30 August 2018

Dags för Thåström. Tyvärr såg vi inte ett skit, men ja vi hörde ju iallafall. Vi gick in i folkhavet för sent. Kan lätt bli så hysteriskt när de här jättestora artisterna ska komma till Gr Dags för Thåström. Tyvärr såg vi inte ett skit, men ja vi hörde ju iallafall. Vi gick in i folkhavet för sent. Kan lätt bli så hysteriskt när de här jättestora artisterna ska komma till Gr
Yo. Anna, Robin och Martin. Blastar iväg en salut för alla headz. Riktiga skallar, i hela Sverige. Topp till tå, kust till kust, alla som är på riktigt. Äkta. Yo. Yo. Anna, Robin och Martin. Blastar iväg en salut för alla headz. Riktiga skallar, i hela Sverige. Topp till tå, kust till kust, alla som är på riktigt. Äkta. Yo.
Undrar vad det där är för bil, den blå som ser japansk ut. Undrar vad det där är för bil, den blå som ser japansk ut.
Undrar vad det där är för bil, den blå som ser japansk ut. Undrar vad det där är för bil, den blå som ser japansk ut.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/8/30/