Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
10
19
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
7
9
14
22
28
 

26 August 2018

Anna kom och hälsade på mig på jobbet. När jag kom till jobbet låg det en massa skräp, plast och tomglas slängt utanför. Så jävla irriterande. Så fick jag städa upp skiten. Det var från Anna kom och hälsade på mig på jobbet. När jag kom till jobbet låg det en massa skräp, plast och tomglas slängt utanför. Så jävla irriterande. Så fick jag städa upp skiten. Det var från
På jobbet. På jobbet.
Mitt jobb på Nacka Hembygdsmuseum. Ett av de bästa jobb jag haft. Kanske det bästa. Mitt jobb på Nacka Hembygdsmuseum. Ett av de bästa jobb jag haft. Kanske det bästa.
Anna hade med sig mamma och Birgitta. Anna hade med sig mamma och Birgitta.
De gick till caféet. De gick till caféet.
Äpplen. Äpplen.
Varsågod att ta. Varsågod att ta.
Anna och en av korna. Anna och en av korna.
Undrar vem som gjort den där. Den har varit där så länge jag minns och så länge Madelene minns. Undrar vem som gjort den där. Den har varit där så länge jag minns och så länge Madelene minns.
Tur att jag hittade de där tältjeansen med passform Kronans armétält. Extremt sköna och utmärkta att ha på en arbetsplats där man håller på att frysa röva av sig. Tur att jag hittade de där tältjeansen med passform Kronans armétält. Extremt sköna och utmärkta att ha på en arbetsplats där man håller på att frysa röva av sig.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/8/26/