Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
10
19
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
7
9
14
22
28
 

23 August 2018

Det har varit en mycket fin dag på många sätt. Sedan kom frustrationen och ilskan över digitaliserings-hysterin, mobilt fjant-id och e-brevlåda. Discharge blev en utmärkt frustrationskatalysat Det har varit en mycket fin dag på många sätt. Sedan kom frustrationen och ilskan över digitaliserings-hysterin, mobilt fjant-id och e-brevlåda. Discharge blev en utmärkt frustrationskatalysat
Filmtitel: Redacted Regissör: Brian De Palma År: 2007 Produktionsland: USA 3/5, men lämnade väl inget bestående intryck. Filmtitel: Redacted Regissör: Brian De Palma År: 2007 Produktionsland: USA 3/5, men lämnade väl inget bestående intryck.
Ingen MB. men ändå. Ingen MB. men ändå.
Äldre MB. Äldre MB.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/8/23/