Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
10
19
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
7
9
14
22
28
 

4 August 2018

Anna brukar vilja gå och titta på prideparaden. Jag följde såklart med. Vi såg även Frida trummandes i värmen. Anna brukar vilja gå och titta på prideparaden. Jag följde såklart med. Vi såg även Frida trummandes i värmen.
Efter ett tag såg det ut så här där jag stod. Såg ju ut som det var jag som hade skräpat ner som någon slarver. Efter ett tag såg det ut så här där jag stod. Såg ju ut som det var jag som hade skräpat ner som någon slarver.
Happy Pride! Caroline och Karin kom också med. Happy Pride! Caroline och Karin kom också med.
Anna på pizzeria i Midsommarkransen. Caroline och Karin och Karin W skulle vidare på Parkteatern, som jag och Anna var på två dagar innan. Så vi gick inte med och såg den igen, det orkade vi in Anna på pizzeria i Midsommarkransen. Caroline och Karin och Karin W skulle vidare på Parkteatern, som jag och Anna var på två dagar innan. Så vi gick inte med och såg den igen, det orkade vi in
I love pizza Can't you understand I love pizza Baby släpp my hand I love pizza Can't you understand I love pizza Baby släpp my hand
Vi gick förbi en Saab Sonett 1968 som haft 8 ägare. Brukar de ha den där störtbågen? De brukar de kanske alltid ha. Vi gick förbi en Saab Sonett 1968 som haft 8 ägare. Brukar de ha den där störtbågen? De brukar de kanske alltid ha.
Vi gick förbi en Saab Sonett 1968 som haft 8 ägare. Eller ska jag skriva som en merican, en 68' Saab Sonett. Brukar de ha den där störtbågen? De brukar de kanske alltid ha. Vi gick förbi en Saab Sonett 1968 som haft 8 ägare. Eller ska jag skriva som en merican, en 68' Saab Sonett. Brukar de ha den där störtbågen? De brukar de kanske alltid ha.
Vi gick vidare i denna fina stadsdel Midsommarkransen. Men om jag bodde där skulle jag säkert bara störa mig på alla drömpappor med för korta brallor och Tour De France-kepsar. Husen är dock h Vi gick vidare i denna fina stadsdel Midsommarkransen. Men om jag bodde där skulle jag säkert bara störa mig på alla drömpappor med för korta brallor och Tour De France-kepsar. Husen är dock h
Filmtitel: New York Stories Regissörer: Francis Ford Coppola, Woody Allen, Martin Scorsese Filmår: 1989 Produktionsland: USA Bra, men det är egentligen bara Woody Allens film som är riktigt se Filmtitel: New York Stories Regissörer: Francis Ford Coppola, Woody Allen, Martin Scorsese Filmår: 1989 Produktionsland: USA Bra, men det är egentligen bara Woody Allens film som är riktigt se
Midsommarkransen Caroline Midsommarkransen Caroline

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/8/4/