Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
8
9
10
12
16
21
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
6
7
9
15
16
17
29
 
 
 
 
 

20 April 2017

Idag tog Grannen med mig på en tripp med Caben i det fina vädret. Vi kom fram till ett stort j*vla Buddisttempel mitt ute i ingenstans! :o Idag tog Grannen med mig på en tripp med Caben i det fina vädret. Vi kom fram till ett stort j*vla Buddisttempel mitt ute i ingenstans! :o
Yangtorp heter det. :) Yangtorp heter det. :)
Mäktig drake som vaktar. :) Den lyses visst upp i coola färger på kvällstid. :) Mäktig drake som vaktar. :) Den lyses visst upp i coola färger på kvällstid. :)
Cruising with the top down. <3 Cruising with the top down. <3
:D :D
Mäktigt byggnadskomplex det där alltså. :) Man kan gå in där och spendera pengar i överflöd på diverse olika Andliga och kroppsliga grejer. Weekends och sessioner. :P Mäktigt byggnadskomplex det där alltså. :) Man kan gå in där och spendera pengar i överflöd på diverse olika Andliga och kroppsliga grejer. Weekends och sessioner. :P
Denna lilla krabat stod i utkanten och övervakade hela området. :) Denna lilla krabat stod i utkanten och övervakade hela området. :)
:) :)

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/4/20/