Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
8
9
10
12
16
21
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
6
7
9
15
16
17
29
 
 
 
 
 

29 April 2017

Grr! ;) Grr! ;)
Gameday!!! :D På hemmaplan i Bromölla. Gott. :) Gameday!!! :D På hemmaplan i Bromölla. Gott. :)
Alla tittar på matchen... utan Lion... :P Alla tittar på matchen... utan Lion... :P
Det var riktigt kallt utan underställ. Hans mor hade ju inte skickat med det. Och jag har inget. Det var riktigt kallt utan underställ. Hans mor hade ju inte skickat med det. Och jag har inget.
Så vi satte på honom jackan under matchtröjan istället. Så vi satte på honom jackan under matchtröjan istället.
Inkast! :) Inkast! :)
Attack! Attack!
I pausen spöregnade det, så vi passade på att gå in i cafeterian och värma oss och gå på toan. :) Sen när nästa match började var det fint väder igen. Och när vi åkte hem för dagen börj I pausen spöregnade det, så vi passade på att gå in i cafeterian och värma oss och gå på toan. :) Sen när nästa match började var det fint väder igen. Och när vi åkte hem för dagen börj
Jag tar alltid plats vid motståndarlagets ytterkant, för att lättast kunna fånga killarna i anfallsposition. ;) Här kom de riktigt nära. :) Jag tar alltid plats vid motståndarlagets ytterkant, för att lättast kunna fånga killarna i anfallsposition. ;) Här kom de riktigt nära. :)
Alla rädda för bollen är.... ;) Alla rädda för bollen är.... ;)
Släggan släpps loss mot mål! :D Släggan släpps loss mot mål! :D
:D :D
Sötisen, färdig för idag. :) De vann klart den första matchen! Men den andra var mer jämn, så jag vet inte riktigt vem som vann där. Ingen räknar ju målen liksom. :P Sen vart det mys med nya Sötisen, färdig för idag. :) De vann klart den första matchen! Men den andra var mer jämn, så jag vet inte riktigt vem som vann där. Ingen räknar ju målen liksom. :P Sen vart det mys med nya

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/4/29/