Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
8
9
10
12
16
21
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
6
7
9
15
16
17
29
 
 
 
 
 

30 April 2017

Idag åkte vi och badade lite. :) Idag åkte vi och badade lite. :)
Lion hoppar från 3:an gång på gång på gång. :D Men vid första hoppet stod han väldigt länge och tvekade, och jag låg i vattnet och hejade på så länge att fler och fler blev involverade, Lion hoppar från 3:an gång på gång på gång. :D Men vid första hoppet stod han väldigt länge och tvekade, och jag låg i vattnet och hejade på så länge att fler och fler blev involverade,
Smarrig Miniorglass. :) Smarrig Miniorglass. :)
På kvällen åkte vi till det Underbara Sölvesborg som var helt packat med folk vid kajen. Det är sån skillnad att åka dit alltså. Knappt inga slöjor för det första. Men sen kan folk klä sig På kvällen åkte vi till det Underbara Sölvesborg som var helt packat med folk vid kajen. Det är sån skillnad att åka dit alltså. Knappt inga slöjor för det första. Men sen kan folk klä sig
Långt där ute tändes brasan. :) På säkert avstånd... och ingen värme fick vi pga det. Hihi. Långt där ute tändes brasan. :) På säkert avstånd... och ingen värme fick vi pga det. Hihi.
:D :D
Klarblå superfin himmel... :D Vilket gör det iskallt! Brr! ;) Klarblå superfin himmel... :D Vilket gör det iskallt! Brr! ;)
Mysigt! :) Mysigt! :)
Sen drog de igång ett sjuhelvetes till fyrverkeri. :) Sen drog de igång ett sjuhelvetes till fyrverkeri. :)
Wow! :D Wow! :D
Deras bro där är såååååå fin!!!!! :D :D :D Deras bro där är såååååå fin!!!!! :D :D :D
ÄLSKAR!!! :D Detta fotot med en proffskamera hade vunnit "Picture of the year". ;) Nu blev det helt ok med mobilen på en sten ändå. ;) ÄLSKAR!!! :D Detta fotot med en proffskamera hade vunnit "Picture of the year". ;) Nu blev det helt ok med mobilen på en sten ändå. ;)
Lion klättrar i mörkret medan jag och Grannen fotar. :) Lion klättrar i mörkret medan jag och Grannen fotar. :)
Siluett av grannen. :) Inte lätt på frihand dock. :P Siluett av grannen. :) Inte lätt på frihand dock. :P
* * * * Myyyyyyyyys * * * * * * * * Myyyyyyyyys * * * *

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/4/30/