Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
4
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

17 July 2018

Idag var jag in på Vinylstallet, skivbutiken som jag upptäckte i våras. Hittade en del smått och gott där! Han som hade butiken frågade om jag letade något speciellt, och jag tycker bl a det vo Idag var jag in på Vinylstallet, skivbutiken som jag upptäckte i våras. Hittade en del smått och gott där! Han som hade butiken frågade om jag letade något speciellt, och jag tycker bl a det vo
Carros hund fyllde två år, så på kvällen gjorde hon tårta till honom. Den såg ju.... god ut... ... :/ Carros hund fyllde två år, så på kvällen gjorde hon tårta till honom. Den såg ju.... god ut... ... :/
Tårtfotosession ute på lägdan. Tårtfotosession ute på lägdan.
Jag provade lite olika inställningar på kameran, några som jag aldrig testat förut. Vet inte om det blev så mycket bättre, men det är väl nåt jag kan experimentera vidare med iallafall. Jag provade lite olika inställningar på kameran, några som jag aldrig testat förut. Vet inte om det blev så mycket bättre, men det är väl nåt jag kan experimentera vidare med iallafall.

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/7/17/