Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
4
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

29 July 2018

Idag gick jag ner till stan för att utnyttja min rabatt på Akademibokhandeln, men de har ju stängt på söndagar. Gick förbi hos Hadar istället. Idag gick jag ner till stan för att utnyttja min rabatt på Akademibokhandeln, men de har ju stängt på söndagar. Gick förbi hos Hadar istället.
Amelias morsa har köpt en Pontiac som Hadar hjälper henne att greja lite med, så jag hjälpte honom att hjälpa till. Fast som jag sagt tidigare så är jag skitdålig på el, så till viss del kan Amelias morsa har köpt en Pontiac som Hadar hjälper henne att greja lite med, så jag hjälpte honom att hjälpa till. Fast som jag sagt tidigare så är jag skitdålig på el, så till viss del kan

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/7/29/