Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
4
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

20 July 2018

Idag var jag bara på baksidan, myste i solen och provade lite olika inställningar på kameran igen. Idag var jag bara på baksidan, myste i solen och provade lite olika inställningar på kameran igen.
Kommer inte riktigt ihåg vad för inställningar det var jag provade på de olika bilderna. Syns ju inte riktigt nån skillnad. Eller jo, på vissa, men de duger inte ens att ladda upp. Kommer inte riktigt ihåg vad för inställningar det var jag provade på de olika bilderna. Syns ju inte riktigt nån skillnad. Eller jo, på vissa, men de duger inte ens att ladda upp.
Kikar över axeln på busken. Kikar över axeln på busken.
Vad torrt det är ute.... Vad torrt det är ute....
En gammal byggnad i närheten. Undrar om det är den där som menas med Geologisk Lokal, som finns skyltat? En gammal byggnad i närheten. Undrar om det är den där som menas med Geologisk Lokal, som finns skyltat?
Jag gillar inte fötter och tycker inte att mina borde finnas på bild, men ibland blir det så. Jag gillar inte fötter och tycker inte att mina borde finnas på bild, men ibland blir det så.
Fick cravings efter Taco Bar, så jag åkte ner på stan för att mumsa där. Men där såg det ut såhär. Jaha.... Fick cravings efter Taco Bar, så jag åkte ner på stan för att mumsa där. Men där såg det ut såhär. Jaha....
Strövade omkring för att känna efter på vad jag kunde vara sugen på istället. Gick förbi butiken Manhattan, och det har tydligen också bommat igen. Vad fan!? Jag käkade till sist på Åkes S Strövade omkring för att känna efter på vad jag kunde vara sugen på istället. Gick förbi butiken Manhattan, och det har tydligen också bommat igen. Vad fan!? Jag käkade till sist på Åkes S
Var på bio och såg Ocean´s 8. Tycker det är kul att man kör bekanta koncept och vänder på dem så de handlar om kvinnor istället för män, det finns måååånga filmer som skulle kunna bli i Var på bio och såg Ocean´s 8. Tycker det är kul att man kör bekanta koncept och vänder på dem så de handlar om kvinnor istället för män, det finns måååånga filmer som skulle kunna bli i
Testar fler kamerainställningar. En en grill som stativ och ett par sekunder på självutlösaren så fick jag ju till en skaplig bild av månen. Testar fler kamerainställningar. En en grill som stativ och ett par sekunder på självutlösaren så fick jag ju till en skaplig bild av månen.
Blicken åt andra hållet. Blicken åt andra hållet.

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/7/20/