Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
4
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

30 July 2018

Idag blev det utflykt till Falköping och begravningsmuseet där, som ligger intill Fonus snickeriverkstad där de gör kistor. Dörren till museet var låst och en skylt hänvisade till huvudingånge Idag blev det utflykt till Falköping och begravningsmuseet där, som ligger intill Fonus snickeriverkstad där de gör kistor. Dörren till museet var låst och en skylt hänvisade till huvudingånge
Tjusig kista med! Visserligen helt fyrkantig, så formen är väl lite tråkig, men det är tjusigt med ränderna. ^^ Tjusig kista med! Visserligen helt fyrkantig, så formen är väl lite tråkig, men det är tjusigt med ränderna. ^^
Där fanns sorgedräkter. Där fanns sorgedräkter.
Där fanns en monter med lite allt möjligt i, både från Sverige och andra kulturer. Där fanns en monter med lite allt möjligt i, både från Sverige och andra kulturer.
Var är det där stora för något instrument? Var är det där stora för något instrument?
Förr var det inte på lördagar man fick karra. Förr var det inte på lördagar man fick karra.
Tjusigt! ^^ Tjusigt! ^^
Hur det såg ut på Fonus kontor förr. Hur det såg ut på Fonus kontor förr.
Och hur det såg ut hos... folk?... förr. Och hur det såg ut hos... folk?... förr.
Olika typer av urnor. Olika typer av urnor.
Olika gravstenar Olika gravstenar
Tjusig lyftanordning. Tjusig lyftanordning.
Likdroska. Likdroska.
Och en till Volvo likbil av lite mer utsmyckat slag. Inte lika estetiskt tilltalande som den i entrén, men helt klart uppseendeväckande. :) Och en till Volvo likbil av lite mer utsmyckat slag. Inte lika estetiskt tilltalande som den i entrén, men helt klart uppseendeväckande. :)
En monter visade hur man förr vanligen svepte in lik i landets städer. En monter visade hur man förr vanligen svepte in lik i landets städer.
Och en annan hur man vanligen gjorde på landsbygden. Det var ett litet, men väldigt intressant museum! Och en annan hur man vanligen gjorde på landsbygden. Det var ett litet, men väldigt intressant museum!
Sen jag kom hem från min semesterresa har jag tyckt att det luktat gammelsnopp och surpiss inne i mitt badrum. Och jag fattade inte var det kom ifrån! Skurade toastolen jättenoga, grävde mig in di Sen jag kom hem från min semesterresa har jag tyckt att det luktat gammelsnopp och surpiss inne i mitt badrum. Och jag fattade inte var det kom ifrån! Skurade toastolen jättenoga, grävde mig in di
Unnade mig ett par Åsaburgare, fick till köttet så galet bra, mört och saftigt! Hade jag bjudit någon hade det blivit som att bita i två stenar. :D Unnade mig ett par Åsaburgare, fick till köttet så galet bra, mört och saftigt! Hade jag bjudit någon hade det blivit som att bita i två stenar. :D

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/7/30/