Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
4
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

18 July 2018

Min kamera krånglar ju när det är varmt. Bilderna blir alldeles mörka så jag får ju ställa upp exponeringskompenseringen på max för att det ska bli någorlunda normalt. Jättekonstigt! Och de Min kamera krånglar ju när det är varmt. Bilderna blir alldeles mörka så jag får ju ställa upp exponeringskompenseringen på max för att det ska bli någorlunda normalt. Jättekonstigt! Och de
Framåt kvällen var jag ner till Hudik där jag träffade Trappfia och hennes nya kille. Nu kom han inte med på bild och jag minns fan inte vad han hette heller, men i ett sms så kallade Fia honom Framåt kvällen var jag ner till Hudik där jag träffade Trappfia och hennes nya kille. Nu kom han inte med på bild och jag minns fan inte vad han hette heller, men i ett sms så kallade Fia honom
Det var Summer Week i Hudik den här veckan, så det var några bilar ute och smygstartade inför cruisingen på lördag. :) Det var Summer Week i Hudik den här veckan, så det var några bilar ute och smygstartade inför cruisingen på lördag. :)

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/7/18/